برای اندازه گیری فشار در محیط های صنعتی از دستگاه های مانیتورینگ فشار استفاده می شود. برای بهینه سازی عملکرد این سیستم های صنعتی و برای جلوگیری از اختلال در فرآیند های متفاوت و برای در نظر گرفتن فشار، دما رطوبت، سطح و… بسیار مهم است. ابزارهای متفاوتی برای این اندازه گیری ها به صورت فیزیکی وجود دارد و دستگاههای مانیتورینگ فشار از نمونه این دستگاه ها می باشد.
برای خرید ترانسمیتر اختلاف فشار سری DDP دارای دو سنسور و IP54 کلیک کنید
دستگاه مانیتورینگ اندازه گیری فشار از تجهیزات بسیار پرکاربرد می باشد که این امکان را دارد تا با نصب آن در محیط های متفاوت فشاری که در آن محیط وجود دارد را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و این سیگنال ها را به واحد کنترل ارسال کند. این تجهیزات در اندازه گیری فشار و کمیت های مختلف دیگر هم کاربرد فراوانی دارد.
لذا ما در این متن قصد داریم تا به معرفی این دستگاه و چگونگی استفاده از آن و مزایا و معایبی که دارد بپردازیم. تا پایان متن با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی در این زمینه به دست آورید.
دستگاه مانیتورینگ دما و رطوبت بیشتربخوانید
دستگاه مانیتورینگ فشار چیست
دستگاه مانیتورینگ فشار یک دستگاهی است که برای دریافت سطح فشار و تبدیل آن به سیگنال های الکتریکی استفاده می شود. این دستگاه علاوه بر آن که فشار در سیالات مختلفی مانند مایع، گاز، هوا و روغن را اندازه گیری می کند کمیت های دیگری مثل چگالی دما و وزن و… را هم اندازه گیری می کند. لذا در بسیاری از مواقع سیگنال های ارسال شده توسط دستگاه مانیتورینگ فشار برای اندازه گیری کمیت های فیزیکی به کار می رود.
در اکثر صنایعی که سیالات در آن نقش مهمی دارند و کاربرد فراوانی دارد از این دستگاه ها استفاده می شود. در سیستم های پایپینگ کارخانه ها بسیار استفاده می شود. در بعضی از مواقع دستگاه های فشار با عنوان ترانسدیوسر شناخته می شود که این موضوع کاملا اشتباه است. لذا بین ترانسمیتر و ترانسیدوسر، هیچ شباهتی وجود ندارد و وظیفه آنها با هم دیگر متفاوت است. در بخشهای بعدی قصد داریم تا اطلاعات بیشتری در مورد ترانسمیتر فشار به شما بدهیم.
وظیفه ترانسمیتر فشار چیست
این دستگاه ها در کارخانه های مواد غذایی ، صنعت شیمایی و پتروشیمی ، پروژه های معدنی و عمرانی، کارخانه های شیمیایی و داروسازی ، کاغذسازی، پایپینگ، تاسیسات سرمایشی و بهداشتی و… به کار میرود. در کل می توان گفت هر جا که سیالات وجود داشته باشند، دستگاه های فشار هم خواهند بود. در محیط های مختلفی که عملیات حفاری چاه و نفت گاز انجام می شود، در محیط هایی که توربین ها و خطوط انتقال الکتریکی وجود دارد،
کارخانه های کاغذ سازی، در زمان انجام آماده کردن خمیر کاغذ، کارخانه های داروسازی و سیستم های انتقال ذرات ریز، در تاسیساتی که سرمایش و گرمایش در آنها استفاده می شود، برای انتقال آب و فاضلاب، برای انتقالات سیالات ویسکوز و مواد نیمه جامد و… دستگاه های مانیتورینگ فشار کاربرد دارند.
برای آشنایی و خرید دستگاه مانیتورینگ دما کلیک کنید
بررسی مزایا و معایب دستگاه مانیتورینگ فشار
اگر بخواهیم مزیت های این دستگاه را نام ببریم، باید به فراهم سازی امکان اندازه گیری سطح سیالات، قابلیت های فراوان آن ها در محیط های سخت مانند زیر آب، سنجیدن فشار و امکان ارسال آن به صورت سیگنال در زمان های مختلف، متصل شدن به سیستم های الکتریکی برای اندازه گیری دقیق فشار، مقاوم در برابر تشعشعات الکترومغناطیسی و رادیواکتیو، نمونه های مختلف برای استفاده در شرایط متفاوت و… را می توان از مزایای دستگاه مانیتورینگ فشار نامید.
توجه داشته باشید این دستگاهها سیگنال هایی که وجود دارند را به صورت آنلاین نشان می دهند و شما میتوانید با در نظر گرفتن میزان فشار در هر زمان، اقدامات خود را در محیط های صنعتی جلو ببرید.
لذا در صورتی که افت فشار و یا مشکلاتی از این دست وجود داشت، شما باخبر شده و اقدامات لازم را انجام میدهید. لذا از معایب آن باید به هزینه های اولیه بسیار بالا، مصرف انرژی بسیار بالایی که دارند و دسترسی دشوار به آنها را نام برد.
در کل مزایای این دستگاه ها به معایب آن میچربد و بسیاری از افراد در محیط های صنعتی و کارخانه های خود از این دستگاه ها برای جلوگیری از مشکلات احتمالی استفاده می کنند.
بحث پایانی
برای استفاده از این دستگاه ها بهتر است تا با افراد متخصص در این زمینه صحبت کنید و اقدامات لازم در این زمینه را با آگاهی بالا انجام دهید. در کل می توان گفت که این دستگاه ها می تواند سیستم های صنعتی شما را از خطرات احتمالی به دور نگه دارد.